Parhaat Android kalenterisovellukset

Kalenterisovellukset ovat välttämätön osa nykypäivän älypuhelimen käyttäjään. Ne auttavat meitä pysymään ajan tasalla aikatauluistamme, tapaamisistamme ja muista tehtävistämme. Android-käyttöjärjestelmä tarjoaa monia tapoja hallita aikaasi ja aikatauluasi, mutta yksi kätevimmistä tavoista on käyttää erilaisia kalenterisovelluksia. Kalenterisovellukset auttavat sinua pitämään hallinnassa tärkeitä tapahtumia, kokouksia, syntymäpäiviä ja muita päivämääräkohtaisia tehtäviä.

Tässä artikkelissa tarkastelemme parhaita kalenterisovelluksia Android-käyttöjärjestelmälle. Harkitsimme valinnassamme seuraavia tekijöitä:

 • Toiminnot: Sovellus kannattaa valita sen mukaan, millaisia toimintoja etsit. Jotkut sovellukset ovat parhaita tapaamisten ja muiden tapahtumien hallintaan, kun taas toiset ovat parempi valinta teht√§vien ja muistutusten hallintaan.
 • Yhteensopivuus: Varmista, ett√§ sovellus on yhteensopiva nykyisen puhelimesi kanssa.
 • Hinta:¬†Osa sovelluksista on ilmaisia, toisten k√§yt√∂st√§ joutuu maksamaan

Google kalenteri

Google kalenteri on suosittu Googlen kehittämä sovellus, jota pystyy käyttämään Android ja iOS-laitteilla sekä myös selaimen kautta tietokoneella. Se on yksi suosituimmista kalenterisovelluksista maailmassa, ja siihen on helppo yhdistää muut Google-palvelut, kuten Gmail, Google Maps ja Google Assistant.

Google Kalenterin vahvuuksia ovat sen helppokäyttöisyys ja yhteensopivuus muiden Google-palveluiden kanssa. Se on myös ilmainen käyttää.

Google Kalenterin heikkouksia ovat sen rajalliset mukautusmahdollisuudet.

Google Kalenteri tarjoaa useita lisäominaisuuksia, jotka voivat olla hyödyllisiä monille käyttäjille. Näitä ovat muun muassa:

 • Tapaamisten suunnittelu: Google Kalenteri tarjoaa erilaisia ty√∂kaluja tapaamisten suunnitteluun, kuten Calendly-lis√§osan. T√§m√§n avulla voit luoda erillisen kalenterin tapaamisillesi ja jaat sen muiden kanssa. He voivat sitten valita itselleen sopivan ajan tapaamista varten.
 • Teht√§vien hallinta:¬†Google kalenteri tarjoaa mahdollisuuden lis√§t√§ teht√§vi√§ tapahtumiin. T√§m√§ auttaa sinua pysym√§√§n ajan tasalla teht√§vist√§si ja niiden aikatauluista.
 • Muistutukset: Google Kalenteri tarjoaa erilaisia muistutusasetuksia, joiden avulla voit varmistaa, ett√§ et unohda t√§rkeit√§ tapahtumia. Voit esimerkiksi saada muistutuksen tapahtuman alkamisesta tai edellisen√§ p√§iv√§n√§.
 • Yhteensopivuus muiden Google-palveluiden kanssa:¬†Google kalenteri on t√§ysin yhteensopiva muiden Google-palveluiden kanssa, kuten Gmailin, Google Mapsin ja Google Assistantin kanssa. T√§m√§ helpottaa tapahtumien ja teht√§vien hallintaa.

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook on Microsoftin oma kalenterisovellus, joka on saatavilla Android-, iOS- ja web-käyttöjärjestelmille. Se on toinen suosittu kalenterisovellus, joka on erityisesti suunniteltu yrityskäyttäjille.

Outlookin vahvuuksia ovat sen laajat toiminnot ja mukautusmahdollisuudet. Se on myös yhteensopiva muiden Microsoft-tuotteiden kanssa, kuten Wordin, Excelin ja PowerPointin kanssa.

Outlookin heikkouksiiin kuuluu sen ajoittainen monimutkaisuus.

Microsoft Outlook tarjoaa useita lisäominaisuuksia, jotka voivat olla hyödyllisiä yrityskäyttäjille. Näitä ovat muun muassa:

 • Yhteensopivuus muiden Microsoft-tuotteiden kanssa: Outlook on t√§ysin yhteensopiva muiden Microsoft-tuotteiden kanssa, kuten Wordin, Excelin ja PowerPointin kanssa. T√§m√§ helpottaa tiedostojen jakamista ja yhteisty√∂t√§ muiden k√§ytt√§jien kanssa.
 • S√§hk√∂postin hallinta: Outlook tarjoaa edistyneit√§ ominaisuuksia s√§hk√∂postin hallintaan, kuten roskaposti- ja virussuojauksen sek√§ automaattisen vastauksen.
 • Yhteystietojen hallinta: Outlook tarjoaa erilaisia ty√∂kaluja yhteystietojen hallintaan, kuten kontaktikorttien luomisen ja yhteystietojen ryhmittelyn.
 • Muut yritysominaisuudet: Outlookissa on my√∂s muita yritysominaisuuksia, kuten teht√§vien hallinta, matkalaskenta ja projektihallinta.

Calendly

Calendly on kalenterisovellus, joka helpottaa tapaamisten sopimista. Se toimii niin, että luot erillisen kalenterin tapaamisillesi ja jaat sen muiden kanssa. He voivat sitten valita itselleen sopivan ajan tapaamista varten.

Calendlyn vahvuuksia ovat sen helppokäyttöisyys ja tehokkuus. Se on myös ilmainen käyttää.

Calendlyn heikkouksia ovat sen rajoitetut toiminnot.

TimeTree

TimeTree on perheystävällinen kalenterisovellus, joka helpottaa yhteisten kalenterien hallintaa. Se mahdollistaa useiden käyttäjien samassa kalenterissa työskentelyn, ja se tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten yhteisten tapahtumien luomisen ja muistutusten lähetys.

TimeTreen vahvuuksia ovat sen helppokäyttöisyys ja mukauttaminen. Se on myös ilmainen käyttää.

TimeTreen heikkouksia ovat sen rajalliset toiminnot.

Any.do

Any.do on kalenterisovellus, joka keskittyy tehtävien ja muistutusten hallintaan. Se tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten tehtävälistojen luomisen, muistutusten asettamisen ja aikataulujen seurannan.

Any.don vahvuuksia ovat sen helppokäyttöisyys ja tehokkuus. Se on myös ilmainen käyttää.

Any.don heikkouksia ovat sen rajalliset kalenteritoiminnot.

DigiCal

DigiCal on yksi suosituimmista Android-kalenterisovelluksista, ja se tarjoaa monia käteviä ominaisuuksia aikataulusi hallintaan. Sovelluksen käyttöliittymä on tyylikäs ja helppokäyttöinen, ja se tukee useita eri kalenteripalveluita, kuten Google Kalenteria, Outlookia ja Exchangea. DigiCal tarjoaa päivä-, viikko-, kuukausi- ja vuosinäkymät, joten voit valita juuri sinulle sopivan tavan tarkastella aikatauluasi. Lisäksi sovellus tarjoaa sääennusteet, tehtävälistat ja tapahtumien jakamisen ystävien ja perheenjäsenten kanssa.

CalenGoo

CalenGoo on toinen erinomainen kalenterisovellus Android-käyttäjille. Tämä sovellus tarjoaa vahvan synkronoinnin Google Kalenterin kanssa ja mahdollistaa useiden kalenterien hallinnan. CalenGoo tarjoaa myös tehokkaat tehtävälistat ja mahdollisuuden luoda toistuvia tapahtumia monipuolisesti. Sovelluksen käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen, ja se sisältää hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten sääennusteen ja kuukausittaisen säästötilan.

Simple Calendar

Jos etsit yksinkertaista ja avointa kalenterisovellusta, Simple Calendar voi olla valintasi. Tämä sovellus tarjoaa perustoiminnot, kuten päivä-, viikko- ja kuukausinäkymät, mutta se erottuu selkeydellään ja avoimuudellaan. Simple Calendar ei vaadi käyttäjäänsä luomaan tiliä tai antamaan henkilökohtaisia tietoja, mikä voi olla tärkeää yksityisyyden kannalta. Se tukee myös useita kalenteripalveluita ja tarjoaa synkronointimahdollisuuden.

Yhteenveto

Tässä on esitelty vain muutamia parhaista kalenterisovelluksista Android-käyttöjärjestelmälle. Android-käyttäjille on tarjolla monia erilaisia kalenterisovelluksia, ja valinta riippuu pitkälti omista tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. DigiCal, CalenGoo ja Simple Calendar ovat kaikki varteenotettavia vaihtoehtoja, joista voit valita. DigiCal tarjoaa monipuoliset ominaisuudet ja tyylikkään käyttöliittymän, CalenGoo tarjoaa vahvan Google kalenteri -synkronoinnin ja tehokkaat tehtävälistat, kun taas Simple Calendar keskittyy selkeyteen ja yksinkertaisuuteen.

Paras sovellus riippuu yksilöllisistä tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Jos etsit helppokäyttöistä ja ilmaista sovellusta, Google Kalenteri on hyvä valinta. Jos etsit sovellusta, jossa on laajat toiminnot ja mukautusmahdollisuudet, Outlook tai Calendly voivat olla parempia vaihtoehtoja. Ja jos etsit sovellusta, joka on suunniteltu perheille, TimeTree on hyvä valinta.

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *